Muravidéki Magyar Rádió Online Adás

Köszönjük, további jó munkát, szép napot kívánunk! Juhász József és családja Sárvár Miklós Juhász 11. 06. 2020 Már akkoriban hallgattam ezt a rádiót, amikor még csak időszakosan, napi pár órában sugálamikor a 70-es évek vége felé és a 80-as években! Nagyon köszönöm munkájukat! Maradok tisztelettel! Ha3IW Lajos Kaposvárról! Régebben egy sokol rádión hallgattam, de most már a neten hallgatom. igen jó Marianna Kis-Bankné Kondákor 27. 12. 2019 Szeretem:) Igen. Szinvonalas. László Domján 12. 11. 2019 Nagyon szeretem hallgatni az MMR-t! Már nyertem is a vetélkedőn és féltve őrzöm a problémám lenne:Gellénházán sajnos Fm sávon nem tudom fogni a rádiót, középhullámon is néha rossz minősélamit nem lehetne javítani a dolgon? Köszönöm D László Gellénháza Telepítsd az ingyenes Online Radio Box alkalmazást okostelefonodra és hallgasd online kedvenc rádióállomásaidat, akárhol is jársz!

MMR - Muravidéki Magyar Rádió online élő adás (Internet) Radio online élő adás

8 MHz-en és Komáromból az FM 90. 5 MHz-en! Helikon Rádió (Кестхей) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps A Helikon Rádió 2001. júniusa óta sugározza Keszthelyről zenés kereskedelmi adását az FM 99. 4 MHz-en. 2011. július 1-től már Nagykanizsán, az FM 95. 6 Mhz-en is hallható a műsorunk. Korona FM (Калоча) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps Magyar Rádió. 1999. április 1-jén indult a kalocsai Korona Rádió 24 órás műsora az FM 100 MHz-en. Méz Rádió (Веспрем) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps A Méz Rádió Veszprém és környéke egyetlen helyi rádiója, azonnali információt szolgáltat a városban történő eseményekről, időjárásról, az útviszonyokról. Hozzáad rádió az oldalon Oldalak: 1 2

Két évig volt a Közigazgatási Bíróságon Horváth Ferencnek a nemzetiségi országgyűlési képviselői és az MMÖNK elnöki tisztségének összeférhetetlenségéről szóló ügye. A bíróság úgy döntött, hogy nem illetékes a kérdésben való döntés meghozatalában. 2019 januárjában a Korrupcióellenes Bizottság (KPK) azt állapította meg, hogy a nemzetiségi parlamenti képviselői, valamint a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség Tanácsának elnöki posztja összeférhetetlen funkció. Négy hónap után a KPK arra szólította fel Horváth Ferencet, hogy az egyik funkcióról mondjon le, aki ezt nem tette meg, hanem feljelentést tett a Közigazgatási Bíróságon. Két év után született meg a döntés, miszerint a Közigazgatási Bíróság nem illetékes döntést hozni az ügyben.

Muravidéki magyar rádió online adam de villiers

  1. Muravidéki Magyar Rádió online hallgatás - 87.6-92.7 MHz FM, Alsólendva | Online Radio Box
  2. Túrós táska | Nosalty
  3. Air wick elektromos illatosító vélemények

Budapest. Európa Rádió Miskolc (Мишкольц) mp3/128Kbps Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. Miskolc. Paks FM (Пакш) mp3/192Kbps Magyar Rádió. Paks FM 96. 3 FM. Mária Rádió (Будапешт) mp3/96Kbps A Mária Rádió egy katolikus beállítottságú szervezet kommunikációs eszköze. Budapest. Music FM (Будапешт) mp3/128Kbps mp3/64Kbps mp3/32Kbps Magyar Rádió. A Music FM egy 2012. március 7-én éjfélkor indult kereskedelmi rádió Magyarországon. Az országban mintegy 35%-os lefedettséggel bír. Budapest 89, 5 MHz Campus Rádió (Дебрецен) mp3/128Kbps Magyar Rádió. FM90 Campus Rádió - Jó veled! Debrecen. Muravidéki Magyar Rádió (Лендава) mp3/192Kbps RTV Slovenija. Magyar Műsorok Stúdiója - studio madžarskih programov. MegaDance Rádió (Бекешчаба) mp3/192Kbps A MegaDance Rádió az egész világon hallható az internet jóvoltából.

Elhangzott: 2021. 07. 14. 16:00 Adás információk: Archívum: hallgassa meg!

Muravidéki magyar rádió online afdas.com

Listán az online rádió nyelvek ingyenes Listáját online rádió a minősítés lehetővé teszi, hogy kiválassza a legnépszerűbb ingyenes online rádió nyelvek szerint, a város és broadcast formátum Frissítés 0 Rádió Dabas (Дабаш) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps 2007. július 30-án kezdte meg sugárzását a Rádió Dabas, az FM 93. 4-en, amely neve ellenére nem csupán Dabas, hanem az egész régió számára műsort sugároz, ugyanis adása közel 50 km-es körben fogható. Pulzus FM (Берегово) Pop, Magyar, mp3, 96Kbps Magyar Rádió. Kárpátalja egyetlen magyar 24 órás Rádiója! Interneten és földisugárzással is fogható! Radio Gaga (Тыргу-Муреш) Rock, Magyar, mp3, 256Kbps A Rádió GaGa Erdély legnagyobb magyar nyelven sugárzó, egyben Maros megye vezető kereskedelmi rádiója. Targu Mures. Klubrádió (Будапешт) Hír, Magyar, mp3, 96Kbps Magyar Rádió. A Klubrádió budapesti központú regionális rádióadó vélemény- és hírrádió profillal. Budapest. Sláger FM (Будапешт) - A legnagyobb slágerek változatosan Retro, Magyar, mp3, 64Kbps Magyar Rádió.

Bajai. Balaton Rádió (Шиофок) Pop, Magyar, mp3, 192Kbps Rádiónk a friss, fiatalos és változatos zenei kínálat mellett a helyi értékeket helyezi előtérbe. Zenei műsoraink mellett rendszeresen jelentkezünk infotainment típusú, lokálpatrióta szellemű hír- és magazinműsorokkal. Európa Rádió Nyíregyháza (Ньиредьхаза) Vallási, Magyar, mp3, 128Kbps Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. Európa Rádió Debrecen (Дебрецен) Vallási, Magyar, mp3, 128Kbps Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. Forrás Rádió (Татабанья) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps A nap 24 órájában a legjobb zenékkel várjuk Önt is Tatabányáról az FM 97.

Dankó Rádió (Печ) - Csendül a nóta, száll a muzsika. Népzene, Magyar, mp3, 80Kbps A Dankó Rádió a Magyar Rádió egyik zenei rádiócsatornája, mely magyar nótákat, népzenét és operettslágereket sugároz. Névadója Dankó Pista cigány zeneszerző. Pécs. Dankó Rádió (Дьёр) Népzene, Magyar, mp3, 80Kbps A Dankó Rádió a Magyar Rádió egyik zenei rádiócsatornája, mely magyar nótákat, népzenét és operettslágereket sugároz. Győr Aktív Rádió (Сольнок) Pop, Magyar, mp3, 128Kbps A rádió célja olyan zenei és információs kínálat megteremtése, amely optimális környezetet teremt a rádióban hirdetések, felhívások elhelyezésére, vagyis az "üzeneteket" a lehető leghatékonyabban kívánják eljuttatni hallgatóinkhoz. Szolnok. Európa Rádió Miskolc (Мишкольц) Vallási, Magyar, mp3, 128Kbps Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál.

List of internet radio broadcast with free online broadcast The list of Online Radio. Free Online Radio. English radio stations. Foreign radio stations. British and foreign radio stations online. United States Radio Stations. Radio stations from USA, Canada, the UK and the world Reset filters 0 Sláger FM (Будапешт) - A legnagyobb slágerek változatosan Retro, Hungarian, mp3, 128Kbps Magyar Rádió. A Sláger FM (1989 és 2015 között Juventus Rádió) egy kereskedelmi rádió, amely meghonosította az agresszív, kereskedelmi szemléletű, amerikai rádiózást Magyarországon. Budapest. Sláger FM (Будапешт) - A legnagyobb slágerek változatosan Retro, Hungarian, mp3, 64Kbps Magyar Rádió. Budapest. Radio Gaga (Тыргу-Муреш) Rock, Hungarian, mp3, 256Kbps A Rádió GaGa Erdély legnagyobb magyar nyelven sugárzó, egyben Maros megye vezető kereskedelmi rádiója. Targu Mures. Petőfi Rádió (Будапешт) Pop, Hungarian, aac+, 96Kbps Magyar Rádió. A Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. A Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója.

  1. Mire jó az e vitamin
  2. Concor cor és concor közötti különbség 1
August 14, 2021