Ismerd Meg Az Erdei Madarak Hangját

Erdőben jártadban-keltedben nem könnyű észrevenni a lombok között megbúvó madarakat. Ha megtanulod felismerni a fitiszfüzike dallamos énekét vagy az örvös galamb megnyugtató búgását, egy új világ tárul eléd az erdei séták során. Engedd, hogy a füled és ez a könyv segítségedre legyen ebben! A gombok megnyomásával meghallgathatod a madárhangokat, ingyenesen letölthető applikációnk segítségével pedig akár élethű, 3D-s formában is szobádba varázsolhatod az erdők madarait. Sorozatunk legújabb könyve minden bizonnyal családi kedvenccé válik. Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét! További információt a oldalon találsz.

Ismerd meg az erdei madarak hangját tv

Ismerd meg a tengeri állatok hangját! Ismerd meg az afrikai állatok hangját! Eredeti ára: 3 800 Ft 2 565 Ft + ÁFA 2 693 Ft Internetes ár (fizetendő) 3 619 Ft + ÁFA #list_price_rebate# A termék megvásárlása után +269 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára. #thumb-images# Az egérgörgő segítségével nagyíthatod vagy kicsinyítheted a képet. Tartsd nyomva a bal egérgombot, és az egérmutató mozgatásával föl, le, jobbra vagy balra navigálhatsz. Caz Buckingham könyvek

  1. Ismerd meg az erdei madarak hangját 2020
  2. Ismerd meg az erdei madarak hangját 2018
  3. Ismerd meg az erdei madarak hangját 10
  4. Patrick ebbel szebb az élet
  5. Ismerd meg az erdei madarak hangját 4
  6. Gal k2 d3 vitamin cseppek
  7. Bolyki tamás általános iskola ózd honlapja
  8. Ismerd meg az erdei madarak hangját
  9. Ismerd meg az erdei madarak hangját! HVG könyvek, Kiket rejt

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. Anyuka, blogger, marketinges, minimalista fotós és gyerekkönyv imádó. Célom, hogy megosszam a gyermekkönyvek iránti szenvedélyem és hozzásegítsek másokat is a közös olvasás élményéhez.

ismerd meg az erdei madarak hangját 3

Ismerd meg az erdei madarak hangját! - könyváruház

Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét! Megjelent: 2021. március 11. Újabb izgalmas kötettel jelentkezett a népszerű Ismerd meg az állatok hangját! ismeretterjesztő könyvsorozat. A Cuz Buckingham-Andrea Pennington szerzőpáros ezúttal a letűnt korok uralkodói, az őslények hangját próbálja megigézni a gyerekeknek, miközben rémséges kedvenceiket 3D-s formában is megszemlélhetik a könyvben. Jöhet az időutazás? Ismerd meg a dinók hangját! Szerzők: Caz Buckingham – Andrea Pinnington: Kiadó: HVG Könyvek (2021) ISBN: 978-963-304-983-9 Korosztály: 3-6 A dinoszauruszok hangját persze nem felvételről, hanem a legújabb kutatások eredményeit felhasználva egy profi hangmérnök és egy dinószakértő segítségével alkották meg. Ebben a páratlan dinóhangoskönyvben az őslényeket a gombok megnyomásával hallgathatjuk meg (változás a korábbi kötetekhez képest, hogy ki-be kapcsoló gomb is található a panelen). Minden élőlénynél rövid összegzőt találhatunk a dinók legfontosabb paramétereivel: kiderül, mit jelent a nevük, mikor és merre éltek, mi volt az élőhelyük, hogyan táplálkoztak és mekkorák voltak az egyedek.

ismerd meg az erdei madarak hangját 2019

Összefoglaló A madárhangok felismerése olyan képesség, amely életed végéig elkísér. Pedig nem is olyan könnyű megkülönböztetni a zöldike hangját a tengelicétől! A gombok megnyomásával meghallgathatod a madárhangokat, ingyenesen letölthető applikációnk segítségével pedig akár élethű, 3D-s formában is a szobádba varázsolhatod kedvenc madaraidat. Ez az izgalmas könyv közelebb visz téged a kerti madarak világához. Tartsd az ablakban, hogy mindig kéznél legyen! Na, ki lesz a leghamarabb madárszakértő a családban? Tapasztald meg a kiterjesztett valóság élményét!

ismerd meg az erdei madarak hangját 7
August 14, 2021